cover image NVDM_VanDerBijl_North PerspectiveReduced - Copy-min
NVDM_VanDerBijl_Swimming poolReduced-min
NVDM_VanDerBijl_South Perspective2Reduced-min
NVDM_VanDerBijl_South Perspective1Reduced-min
NVDM_VanDerBijl_North PerspectiveReduced-min
NVDM_VanDerBijl_Eastern PerspectiveReduced-min
NVDM_VanDerBijl_Western PerspectiveReduced-min
previous arrow
next arrow
cover image NVDM_VanDerBijl_North PerspectiveReduced - Copy-min
NVDM_VanDerBijl_Eastern PerspectiveReduced-min
NVDM_VanDerBijl_North PerspectiveReduced-min
NVDM_VanDerBijl_South Perspective1Reduced-min
NVDM_VanDerBijl_South Perspective2Reduced-min
NVDM_VanDerBijl_Swimming poolReduced-min
NVDM_VanDerBijl_Western PerspectiveReduced-min
previous arrow
next arrow

VANDERBIJL RESIDENCE

This VanDerBilj Residence family home, situated on the banks of the Vaal River, is the epitome of a contemporary renovation project.

The two-storey structure features a new elegant off-shutter concrete box, perched atop the existing building footprint which houses all the private functions of the house. This new concrete addition hovers above a permeable, fully glazed ground floor, encompassing the public living and entertaining spaces of the house.

Utilising contemporary materials, such as off-shutter concrete, steel, and glass, not only allows for a timeless aesthetic, but also a functional open-plan contemporary living – connected to nature.

VanDerBijl Residence

Contact Us