Dem 11 0 Double Volume Edited With Sculptures, Nico van der Meulen Architects
Dem 14less Skew, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill 14 0 FF Main Bed Bath 01, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill 16, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill 16 0 Main Bathroom Edited, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill North Elevation, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill North Perspective, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill North Eastern, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill Entrance, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill Eastern, Nico van der Meulen Architects
Dem 11 0 Double Volume_edited with sculptures
Dem 14less skew
Naval hill 14 0 FF Main Bed_Bath 01
Naval hill 16
Naval hill 16 0 Main Bathroom edited
Naval hill north elevation
Naval hill north perspective
Naval hill north eastern
Naval hill entrance
Naval hill eastern
Naval Hill, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill, Nico van der Meulen Architects
Dem 11 0 Double Volume Edited With Sculptures, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill 14 0 FF Main Bed Bath 01, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill 16 0 Main Bathroom Edited, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill 16, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill North Elevation, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill Entrance, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill North Eastern, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill North Perspective, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill Eastern, Nico van der Meulen Architects
Dem 11 0 Double Volume_edited with sculptures
Naval hill 14 0 FF Main Bed_Bath 01
Naval hill 16 0 Main Bathroom edited
Naval hill 16
Naval hill north elevation
Naval hill entrance
Naval hill north eastern
Naval hill north perspective
Naval hill eastern
Naval Hill, Nico van der Meulen Architects
Naval Hill, Nico van der Meulen Architects

NAVAL HILL RESIDENCE

nAVAL HILL RESIDENCE

Excavated into a steep hill in Bloemfontein this north entry, concrete, steel and glass home is definitely more contemporary than it’s neighbours.

Due to the steep slope up from the road, five garages and the entrance hall were placed at the bottom, to create a larger area for the ground floor.

On the ground floor are a double volume family room, dining room and open plan kitchen, lanai, study and guest suite, while a lift connects the three floors.   The lanai, family and dining room all lead onto the infinity edge pool.

On the first floor are three suites and a private lounge, all with balconies.   A bridge across the double family room connects the main suite and private lounge with the two guest suites.

Contact Us