GF_Entrance_View 2
GF_Reception_View 1
GF_Reception_View 3
GF_Reception_View 9
GF_Boardoom 1_View 1
GF_Boardoom 1_View 3
FF_Boardroom 2_View 1
FF_Executive's Office_View 3
FF_Executive's Office_View 1
FF_Dictation Office_View 3
FF_Dictation Office_View 1
previous arrow
next arrow
GF_Entrance_View 2
GF_Reception_View 1
GF_Reception_View 3
GF_Reception_View 9
GF_Boardoom 1_View 1
GF_Boardoom 1_View 3
FF_Boardroom 2_View 1
FF_Executive's Office_View 3
FF_Executive's Office_View 1
FF_Dictation Office_View 3
FF_Dictation Office_View 1
previous arrow
next arrow
GF_Entrance_View 2
GF_Reception_View 1
GF_Reception_View 9
GF_Reception_View 3
FF_Dictation Office_View 1
FF_Dictation Office_View 3
FF_Boardroom 2_View 1
GF_Boardoom 1_View 3
GF_Boardoom 1_View 1
FF_Executive's Office_View 3
FF_Executive's Office_View 1
previous arrow
next arrow
GF_Entrance_View 2
GF_Reception_View 1
GF_Reception_View 9
GF_Reception_View 3
FF_Dictation Office_View 1
FF_Dictation Office_View 3
FF_Boardroom 2_View 1
GF_Boardoom 1_View 3
GF_Boardoom 1_View 1
FF_Executive's Office_View 3
FF_Executive's Office_View 1
previous arrow
next arrow

Listowel Solicitors

Listowel Solicitors

Transforming a Historic Listowel Building into a Contemporary Solicitors Office

In Listowel’s quaint embrace, a historic edifice has shape-shifted into a contemporary legal enclave.

The interplay of masculinity and delicacy is tastefully etched into the design narrative, yielding a setting that resonates with both dominance and allure.

Dark stone and timber materiality anchor the space with an impression of permanence and authority, aligning with the weightiness of judicial affairs.

Subtle curves introduce a playful undercurrent, tempering the solemnity inherent in legal contexts.

By opening the ground floor fa├žade to the streetscape, effectively integrates the new contemporary interior with the weathered historic exterior. This union invokes a setting where clients and professionals seamlessly synchronize amidst the interplay of contrasts.