House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (7)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (1)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (2)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (3)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (4)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (5)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (6)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (8)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (9)
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (7)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (1)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (2)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (3)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (4)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (5)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (6)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (8)
Copperleaf Country Estate Architect - BNLMN (9)
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects
House BNLNM, Nico van der Meulen Architects

House BNLNM

House BNLNM

Houses BNLNM is located in the Copperleaf Country Estate along the golf course.

This alteration and addition called for a contemporary update with the addition of a new steel and glass roof and façade. Walls were demolished to create a larger internal entertainment space that flows seamlessly with the outdoor spaces. The ground floor is orientated around the L-shaped pool with all the doors opening onto the pool. A new north-facing sunken boma has been added to create a versatile house, ideal for those who like to entertain.

Contact Us