created by dji camera
created by dji camera
created by dji camera
De A 11 1653553148578
De A 12 1653553148578 entrance
De A 13 bar real
De A 13 bar
De A 14_DSC1826 new pergola real
De A 14_DSC1826 new pergola render
De A 24
De A 26 20
De A 28 night_DSC1896 rev
De A 27 day_DSC1814 rev
previous arrow
next arrow
created by dji camera
created by dji camera
created by dji camera
De A 11 1653553148578
De A 12 1653553148578 entrance
De A 13 bar real
De A 13 bar
De A 14_DSC1826 new pergola real
De A 14_DSC1826 new pergola render
De A 24
De A 26 20
De A 28 night_DSC1896 rev
De A 27 day_DSC1814 rev
previous arrow
next arrow
created by dji camera
created by dji camera
De A 28 night_DSC1896 rev
De A 27 day_DSC1814 rev
De A 26 20
De A 24
De A 14_DSC1826 new pergola render
De A 14_DSC1826 new pergola real
De A 13 bar real
De A 13 bar
De A 11 1653553148578
De A 12 1653553148578 entrance
created by dji camera
previous arrow
next arrow
created by dji camera
created by dji camera
De A 28 night_DSC1896 rev
De A 27 day_DSC1814 rev
De A 26 20
De A 24
De A 14_DSC1826 new pergola render
De A 14_DSC1826 new pergola real
De A 13 bar real
De A 13 bar
De A 11 1653553148578
De A 12 1653553148578 entrance
created by dji camera
previous arrow
next arrow

DE A RESIDENCE

DE A rESIDENCE

Nico van der Meulen Architects were approached to re-design the facades of the existing house, which was initially constructed in the early 2000s.

The brief emphasised the importance of adding solar control to the northern fa├žade by means of roof overhangs and screens to ensure that all habitable spaces will be thermally comfortable throughout the year. Lightweight roof overhangs were tied with I-beams to the existing structure, resulting in a more contemporary and clean design aesthetic. Filigree screens were added to create layers of privacy in required areas.

Sterile exterior spaces were re-designed to be more inviting and practical.
M Square Lifestyle Design was approached to re-design the main entertainment spaces which contributed to the conversion of unused spaces into meaningful places.

Contact Us