Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
03 NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective_night
12 NVDM_BAY VIEW_Bedroom 2
11 NVDM_BAY VIEW_Swimming Pool Terrace
10 NVDM_BAY VIEW_Southern Perspective 3
09 NVDM_BAY VIEW_Southern Perspective 2
08 NVDM_BAY VIEW_South Eastern
07 NVDM_BAY VIEW_Main Bedroom
06 NVDM_BAY VIEW_Main Bathroom
05 NVDM_BAY VIEW_Entrance Perspective_close up
04 NVDM_BAY VIEW_Entrance Perspective
02c NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective
02b NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective
02a NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective
01 NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective 2
previous arrow
next arrow
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
Bay View Residence
03 NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective_night
01 NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective 2
02a NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective
02b NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective
02c NVDM_BAY VIEW_Northern Perspective
04 NVDM_BAY VIEW_Entrance Perspective
05 NVDM_BAY VIEW_Entrance Perspective_close up
06 NVDM_BAY VIEW_Main Bathroom
07 NVDM_BAY VIEW_Main Bedroom
08 NVDM_BAY VIEW_South Eastern
09 NVDM_BAY VIEW_Southern Perspective 2
10 NVDM_BAY VIEW_Southern Perspective 3
11 NVDM_BAY VIEW_Swimming Pool Terrace
12 NVDM_BAY VIEW_Bedroom 2
previous arrow
next arrow

Bayview Residence

Bay View Residence is an extensive alteration to an existing guest house located right at the coastline on the Garden Route.

The design was derived from its surroundings – the ocean, the light, and the urban context.

The existing building was opened up as much as possible to maximize ocean vistas and creating an open plan fit for contemporary living.

Stackable perforated screens, inspired by coral, were introduced on the street facade and alongside private spaces to allow for the necessary privacy as required.

Contact Us